Després de tants errors... bye bye ANC?

Blog
24/1/15
Lluis Turró Cutiller
14.391
1
anc independencia

M'ho estic pensant. Realment no em ve de gust estar representat per gent que diu el que vol fent-me servir de suport, com si jo també hi estigués d'acord.

La darrera és l'aprovació, per part del Secretariat Nacional, del full de ruta 2015-2016. Un nyap per anar allargant l'anterior i dir que el compleixen.

L'ANC no necessita un full de ruta, això és feina de partits i assessors competents. L'ANC ha de pressionar per aconseguir la independència quan abans millor. Quan ens plantegen tenir un full de ruta i acceptem, comença el ball de distraccions. No som, ni ells són, competents per aquesta feina. Bé, potser algú de vosaltres ho és, perdoneu. El que és segur és que ells no.

Els fulls de ruta trets del Llibre blanc parlen només de declaració d'independència després d'haver "exercit la independència". És com dir "és el que volem, però no està massa bé". No trencar amb la legalitat espanyola és proposar-nos fer coses il·legals. Com això no voldrem cap, llavors ens porten a tenir paciència i agafar el que ens donin.

El desig d'independència és ara cultura, una doctrina. El cavall desbocat que cal dominar. Per això ens posen davant la Muriel sense l'Agallas, perquè veiem el seny i oblidem la rauxa.

Ja toca dir que prou al Secretariat Nacional. Si volen jugar que ho facin a casa, on no destorben. Ja tenim experts per fer les coses importants. Ells han de canalitzar i administrar el que volen els seus membres i res més. Promoure movilitzacions per pressionar per assolir la independència, no per fer campanya a qui millor els hi cau o qui més cas els hi fa. No fotem!

Comentaris

Alfons Laliga 7/3/15
Si Lluïs si, tens tota la raó. Estic ficat al grup de treball de la sectorial de l'Anc i quasi tota la reunió, només és parla de política. Cada vegada que acaba la reunió tinc la sensació que no em fet allò que pertoca, fer una proposta de treball per animar al poble a seguir lluitant i donar pautes per encoratjar a la gent.
És complicat d'explicar.
Potser seguim massa la pauta que l'Anc és diu que fem.
Si que és veritat que la nostra sectorial és de les més actives. Conferències en casals, una web informativa i activa, facebook, propostes al secretariat etc, etc.
Jo seguiré anant a les reunions, encara que no m'escolten gaire. Tinc l'esperança que surtin noves idees i començar a mobilitzar la gent, que és el que millor fa l'Assemblea.
De fet es va crear per això.