Canvi a les tarifes de Google Workspace efectiu a partir del proper Maig 2023

Customer Relationship
13/4/23
Lluís Turró Cutiller
909
0

Google ha canviat les seves tarifes, que seran efectives aquest proper Maig 2023. Els canvis són:

Producte

Preu anterior

Preu actual

Google Workspace Business Starter

5.20€

6.90€

Google Workspace Business Standard

10.40€

13.80€

Els canvis llistats com a preu anterior de 5.20 i 10.40 es corresponen als actuals de 5.00 i 10.00, diferència que havia estat assumida per Turró.Org. En aquesta ocasió, però, els canvis dins l'estructura de preus Google no permeten assumir una part del canvi. Sí que els clients podeu demanar descomptes per fidelització. Aquests descomptes queden fora de l'abast de Turró.Org, així que en cas de voler gaudir-los, comuniqueu-vos abans amb suport.turro.org i farem les passes necessàries.

Per a qualsevol dubte, contacteu suport.turro.org.

Canvi en les tarifes de Google Workspace a partir de l'11 d'abril

Customer Relationship
1/3/23
Lluís Turró Cutiller
730
0

Google Workspace canvia les seves tarifes el pròxim 11 d'abril de 2023. La pujada serà del voltant de l'11%. L'import final es calcularà d'acord amb el canvi amb la moneda referència, el dòlar.

Descomptes per fidelització

Google ofereix descomptes per fidelització. Els pagaments poden ser mensuals i la fidelització d'un any. És aconsellable demanar aquest tipus de descompte. Tots aquells interessats, podeu contestar aquest email o enviar-ne un de nou a suport@turro.org. Us donarem informació de com procedir.

Discontinuïtat del servei des de Turró.Org

Pròximament, Turró.Org deixarà de donar el servei de Google Workspace. Aquest canvi no representarà cap mena de discontinuïtat en el servei donat per Google. Una vegada es faci el canvi de proveïdor, Google us contactarà per donar-vos instruccions respecte a com procedir.

El motiu principal de la discontinuïtat del servei és que Turró.Org passarà a utilitzar un altre proveïdor d'eines col·laboratives, més adients al tipus d'ús que necessitem.

Per qualsevol dubte que tingueu respecte les noves tarifes o el canvi de proveïdor, contacteu amb suport@turro.org.

Novetats del servei BaaS pel 2022

Customer Relationship
28/11/21
Lluís Turró Cutiller
900
0
BaaS

Aquest any ha estat profitós i molt intens. S'han afegit millores al mòdul d'estudiants i els projectes tenen ara una part per afegir subvencions d’institucions o particulars. Les entitats tenen una nova cartera, on es desglossen els documents de Financials entrats per aquella entitat. Tot això i un munt de petites millores que afecten la usabilitat i el rendiment.

També aquest any s'ha presentat el mòdul d'estudiants dins l'Automotive Talent Show que organitza el Clúster de la Indústria de l'Automoció de Catalunya. Podeu veure el vídeo introductori a YouTube.

I pel 2022?

A bon començament d'any es millorarà l'estructura del servei, incloent-hi:

 • Actualització de la JavaEE, ara Jakarta.
 • Actualització del servidor d'aplicacions.
 • Darreres versions de les dependències.

I novetats directes en els mòduls:

 • Gestió d'actors, des de la creació fins a l'adaptació als elements visuals i contexts. Inclou:
  • Descobriment d'actors, relacionats o no amb entitats concretes.
  • Comprovació de l'estat d'un usuari, relacionat o no amb entitats concretes.
 • Nova versió del wiki per a publicacions. Inicialment, estarà en mode beta, sent activable a gust de l'usuari. Algunes novetats que incorpora, són:
  • Missatges d'error amb localització dins el document.
  • Element agnòstic, per permetre incloure elements que no siguin part de l'especificació.
  • Adaptabilitat a nous marcs de treball.

La Fundació TiC

La Fundació TiC és part imprescindible pel desenvolupament futur del software. Actualment Turró.Org és el principal contribuïdor del software de la fundació. Per veure els reptes pels que es prepara la fundació, veieu Comunitat.

Novetats pel 2021 al servei BaaS

Customer Relationship
2/1/21
Lluís Turró Cutiller
1.566
0
BaaS

El 2020 ha estat un any ple de novetats en el software. Algunes tot just prenien forma als darrers mesos del 2020. Comencem el 2021 veient quines són les més interessants.

Ampliació de les activitats de la part social

En les darreres actualitzacions ja he anat veient alguns canvis en el menú social. Encara arribaran més sorpreses, però de moment:

 • Els usuaris de grups socials configurables poden editar les seves dades de Directori des de l'àrea d'usuari.
 • En la mateixa línia, els usuaris amb permisos adequats poden editar la informació de la seva empresa.
 • Dins serveis, també poden afegir serveis, productes, esdeveniments i més.

Com a extensió de la part social, els usuaris administradors poden habilitar un context de Marketplace on publicar el que vagin afegint els usuaris amb permisos.

Podeu veure més a Social.

Eines estadístiques sensibles a l'usuari

Una de les extensions més llaminera són les eines estadístiques que proporciona l'entorn. Aquestes permeten crear espais usant criteris personalitzats, com allò que no has vist però que és interessant.

Podeu trobar més informació a Indicadors, Ranking i Matching.

El resultat és una web amb continguts més propers als visitants i als usuaris autenticats.

Darreres versions en els cloud BaaS

Els cloud BaaS han estat actualitzats amb les darreres versions del software, que inclouen millores importants:

 • Menys consum de memòria (fins a un 20% menys)
 • Optimitzacions en l'accés a les bases de dades.
 • Escalat en la durada de les sessions, segons l'activitat de l'usuari.
 • Optimització i refactoring del codi font. Podeu consultar el codi en línia aquí.

Què vindrà ara?

Prepareu-vos perquè aniran arribant més característiques noves i moltes més millores en la part social. El teu entorn BaaS no s'atura.

Nous preus per a G Suite Basic i Business

Customer Relationship
17/1/19
Lluís Turró Cutiller
2.676
0

Fa més d'una dècada, Google va introduir Gmail, la primera aplicació de productivitat nativa en el núvol, per ajudar a fer que el correu electrònic sigui més segur i fàcil per a tothom. Des de llavors, va ser pioners en proposar altres maneres perquè els equips col·laboressin en temps real amb productes com ara Google Calendar, Docs, Drive i Hangouts. Junts, aquestes aplicacions formen G Suite, el conjunt de eines de productivitat i col·laboració intel·ligents i segures.

Google ha incorporat més d'una dotzena de nous serveis de G Suite per ajudar-los a tornar a imaginar-ne la manera de treballar, incloses les poderoses videoconferències (Hangouts Meet), la missatgeria segura de l'equip (Xat de Hangouts) i les funcions de cerca de nivell empresarial (Cloud Search). També han infundit els nostres productes amb intel·ligència artificial avançada per facilitar la resposta als correus electrònics, recopilar informació de les dades i protegir els atacs de phishing abans de passar.

Avui, més de quatre milions d'organitzacions utilitzen G Suite per col·laborar de manera eficient i segura, i els analistes han pres nota. IDC Wayne Kurtzman assenyala que "Google ha establert G Suite com una plataforma de productivitat i col·laboració segura i preparada per a empreses, AI. Amb el seu ampli conjunt de capacitats, G Suite ofereix una gran proposta de valor per als clients".


Durant els últims deu anys, G Suite ha crescut per proporcionar més eines, funcionalitat i valor per ajudar a les empreses a transformar la seva manera de treballar. El que no ha canviat fins aquest moment, és el preu. Avui, Google està anunciant dues actualitzacions de preus de llista incrementals per reflectir aquest valor. A partir del 2 d'abril de 2019, G Suite Basic Edition augmentarà en $1 i G Suite Business Edition augmentarà en $2 o l'equivalent en moneda local on sigui aplicable. Aquests augments s'aplicaran globalment amb ajustos del mercat local per a determinades regions. Els preus dels clients de G Suite Enterprise Edition no canviaran.

Queda per veure, doncs, com aquests canvis afectaran el preu a la zona euro. S'espera que sigui augmentant fins a 5 euros la versió Basic i fins a 10 euros la Business. Anirem informant.