Elephant Wiki manté l'estat beta i ja és l'opció recomanada per a l'edició de pàgines

New & Noteworthy
2/1/24
Lluís Turró Cutiller
155
0

Elephant Wiki ha estat en desenvolupament més de tres anys, afegint més funcionalitats i millorant la compatibilitat amb el tradicional Syntaxparser. En l'actualitat és l'opció recomanada per editar les pàgines web, i ben aviat ho serà per a publicacions enviades per correu electrònic.

Les diferències més destacades

Elephant Wiki usa un compilador específic per generar HTML, mentre que el Syntaxparser usa el reconeixement/substitució com a base. Per aquest motiu, Elephant Wiki ha estat un projecte separat des de l'inici, amb llargs períodes de prova del lexer/parser final.

Elephant Wiki introdueix millores importants en la detecció de paràgrafs, fent-lo ideal per a contingut de text. També elimina els problemes derivats de línies innecessàries en tags i macros, donant un resultat molt més acurat.

Per millorar

El post-compilat genera un HTML net i segur, així i tot, algunes millores de l'arbre HTML podrien fer-lo encara més amigable. Aquesta millora només afectaria la visualització de l'HTML resultant, per tant, té poca prioritat.

Les macros de compilació tenen molt camí al davant, noves macros per a nous elements aniran apareixent, incloent-hi la capacitat d'adaptar contingut web, amb fulles d'estil complexes, i clients de correu electrònic, on les fulles d'estil són retallades per motius de seguretat.

Podeu trobar informació a EWiki syntax, i alguns exemples interessants a Macro examples.

Integració de la captació de talent

New & Noteworthy
15/12/23
Lluís Turró Cutiller
230
0

Des de 2019, el mòdul d'estudiants ha continuat desenvolupant-se sense presses, però també sense pauses. Els inicis apuntaven a un mòdul independent, on l'administració d'estudiants i centres educatius era fonamental. En l'actualitat, el mòdul és purament la gestió de reptes per estudiants i les ofertes de pràctiques. Tant estudiants, com centres, han quedat completament incorporats dins el mòdul de contactes, i la seva gestió automatitzada.

L'Automotive Talent Show

El Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya (CIAC) ha celebrat aquest any la tercera edició de l'Automotive Talent Show, al Circuit de Catalunya. Podeu llegir informació al respecte a Més de 1.200 persones, a la 3ªedició de l'Automotive Talent Show del CIAC.

Les característiques usades per al reconeixement del talent, han estat els reptes llençats als estudiants dins la plataforma del CIAC, completament desenvolupada amb el software de la Fundació TiC, del que Turró.Org n'és el principal contribuïdor.

El projecte ECOMOB

Usant els mòduls de Microservices i Alliance, tant els projectes, com la captació de talent, s'expandeixen a comunitats espanyoles en un macro projecte, ECOMOB. Aprofitant que els diferents clústers de mobilitat usen també el software de la Fundació TiC, ECOMOB ofereix àmbit estatal a projectes de mobilitat i registre d'estudiants. Mantenint la independència a l'hora d'administrar, els clústers poden publicar projectes i reptes a ECOMOB, i gaudir de la interacció entre socis i estudiants de diferents comunitats autònomes.

Més detalls a https://www.ecomob.es.

MOVEM, la mobilitat a Catalunya

La fundació MOVEM acull diferents clústers de mobilitat de Catalunya, usant el software de la Fundació TiC. Projectes d'innovació compartits, amb més visibilitat i facilitant la creació de consorcis.

Més detalls a https://www.movem.cat.

Canvi a les tarifes de Google Workspace efectiu a partir del proper Maig 2023

Customer Relationship
13/4/23
Lluís Turró Cutiller
716
0

Google ha canviat les seves tarifes, que seran efectives aquest proper Maig 2023. Els canvis són:

Producte

Preu anterior

Preu actual

Google Workspace Business Starter

5.20€

6.90€

Google Workspace Business Standard

10.40€

13.80€

Els canvis llistats com a preu anterior de 5.20 i 10.40 es corresponen als actuals de 5.00 i 10.00, diferència que havia estat assumida per Turró.Org. En aquesta ocasió, però, els canvis dins l'estructura de preus Google no permeten assumir una part del canvi. Sí que els clients podeu demanar descomptes per fidelització. Aquests descomptes queden fora de l'abast de Turró.Org, així que en cas de voler gaudir-los, comuniqueu-vos abans amb suport.turro.org i farem les passes necessàries.

Per a qualsevol dubte, contacteu suport.turro.org.

Canvi en les tarifes de Google Workspace a partir de l'11 d'abril

Customer Relationship
1/3/23
Lluís Turró Cutiller
436
0

Google Workspace canvia les seves tarifes el pròxim 11 d'abril de 2023. La pujada serà del voltant de l'11%. L'import final es calcularà d'acord amb el canvi amb la moneda referència, el dòlar.

Descomptes per fidelització

Google ofereix descomptes per fidelització. Els pagaments poden ser mensuals i la fidelització d'un any. És aconsellable demanar aquest tipus de descompte. Tots aquells interessats, podeu contestar aquest email o enviar-ne un de nou a suport@turro.org. Us donarem informació de com procedir.

Discontinuïtat del servei des de Turró.Org

Pròximament, Turró.Org deixarà de donar el servei de Google Workspace. Aquest canvi no representarà cap mena de discontinuïtat en el servei donat per Google. Una vegada es faci el canvi de proveïdor, Google us contactarà per donar-vos instruccions respecte a com procedir.

El motiu principal de la discontinuïtat del servei és que Turró.Org passarà a utilitzar un altre proveïdor d'eines col·laboratives, més adients al tipus d'ús que necessitem.

Per qualsevol dubte que tingueu respecte les noves tarifes o el canvi de proveïdor, contacteu amb suport@turro.org.

El que s'està cuinant per les noves actualitzacions del servei BaaS

New & Noteworthy
30/10/22
Lluís Turró Cutiller
402
0

El servei BaaS tindrà noves actualitzacions tot preparant l'any vinent. Algunes ja s'han incorporat en fase BETA, d'altres ho faran quan tinguin eina d'administració. Les més interessants són:

  • ComplexName, la nova aproximació del mòdul de contactes als conceptes amigable, formal i complet. Aquesta extensió compte amb un reconeixedor de noms i de primers cognoms, per donar una solució europea en un sol click. El reconeixedor inclou també noms d'altres països.
  • Entorns Elephant Alliance, el nou projecte que permet funcionar com a servidor d'aliança entre múltiples serveis BaaS. El projecte admet crear múltiples aliances en un sol servei, i actuar amb múltiples rols.
  • Nou Sistema d'Autenticació Dual, per entorns on s'ha definit una aliança. En cas d'actuar com a servidor d'aliança, l'autenticació demana també la procedència. Només procedències compatibles amb el tipus Elephant Alliance són admeses.
  • Nous Proveïdors de Correu, afegits a les pools d'enviament actuals. Els proveïdors de correu admeten configuració més avançada del sistema d'enviament de correus. Entre altres coses, admeten múltiples CC, BCC i RepplyTo. També la configuració del nom del proveïdor és més àgil i contempla l'extensió ComplexName del mòdul de contactes.
  • Nous Proveïdors DAO, substituint i millorant els actuals arxius de configuració. Els nous proveïdors contemplen més opcions per a entorns distribuïts.

Tots els canvis apunten a una millora en la comunicació amb xarxes de contactes, incloent-hi aquells de les aliances. Els objectius futurs són:

  • Participacions multi-servei, on contactes externs podran interactuar en projectes, convocatòries i similars.
  • Facturació i Explotació multi-servei, on diferents serveis podran compartir, enviar o consolidar informació.
  • Micro-serveis segurs, per connectar amb entorns fora del mateix BaaS.

I seguim...