Convocatòries

L'API de convocatòries permet crear convocatòries basades en els participants en entitats de qualsevol mòdul BrightSide.


Com funciona?

Les convocatòries es composen dels següents camps:

Descripció

Nom de la convocatòria. Surt en el calendari i com a subjecte dels correus.

Organitzador

Contacte que convoca. Si el correu es correspon al domini del BaaS, serà l'utilitzat quan s'envií la convocatòria. En cas de no correspondre, s'usaria el correu per defecte.

Data inici i data final

Les dates de l'esdeveniment.

Lloc

Lloc de l'esdeveniment.

En línia

Indica que l'esdeveniment es fa en línia.

URL

L'adreça per poder accedir a l'esdeveniment. Aquesta adreça només es fa pública a les persones convocades, via email, consultant l'àrea d'usuaris o la pàgina web de l'esdeveniment.

Entitat

Entitat BrightSide d'on s'agafen els assistents. La convocatòria pot afegir de l'entitat o fer un afegit profund, usant altres entitats relacionades. Per ex. Dossier i Categoria.

Text

Text explicatiu de l'esdeveniment.

Assistents

Contactes assistents a la convocatòria. Poden afegir-se de l'entitat o directament.

Els camps de la convocatòria estan pensats per ser compatibles amb els que formen l'especificació iCal, exceptuant el text, que admet format en HTML (el wiki es transforma en HTML estàndard). Per tal que el text s'inclogui dins iCal, es genera una versió en text pla, sense imatges ni format.

Organitzador, assistents i calendari

Les convocatòries queden registrades en els calendaris BrightSide de l'organitzador i els assistents. Aquests calendaris es poden importar a diferents plataformes de calendari i dispositius.

Apart del calendari BrightSide, les convocatòries poden enviar-se per correu. Quan es segueix aquest mètode, els correus són de organitzador a assistent, un a un i privat. Dins cada correu s'inclou l'esdeveniment en format iCal. Com el comportament varia segons les plataformes, cal tenir en compte:

  • L'organitzador no podrà confirmar-se ell mateix, per tant, no tindrà cap entrada en el calendari.
  • Els assistents si que rebran la convocatòria i podran acceptar-la.
Versió per impresora
Català14/04/17 20:54Lluís Turró Cutiller
Català21/11/17 15:26Lluís Turró Cutiller
Català19/11/18 11:16Lluís Turró Cutiller
Català01/08/20 06:43Lluís Turró Cutiller