Client cabut o proveïdor maldestre?

Blog
6/4/15
Lluís Turró Cutiller
8.579
0
independencia

"Escolti, voldria tenir Wifi a tots els pisos de l'edifici", diu el client.

"Cap problema", contesta el proveïdor. "Li muntarem antenes per planta i només haurà de passar cable per un sol punt".

"Perfecte. Hem posat com una de les característiques dels pisos la bona connexió a Internet que tindran.", diu el client tot satisfet.

La veritat és que es posa d'allò més content pensant en l'estalvi i lo ràpid que pot anar tot plegat. Ha fet una bona troballa amb aquest proveïdor.

Han passat uns mesos després de la instal·lació

L'edifici està acabat i ja hi viuen persones al pisos. Les queixes per la connexió a Internet, però, són constants. El client truca al proveïdor per demanar-li explicacions.

El proveïdor s'excusa dient que les antenes que va muntar no són suficient per donar cobertura a tots el pisos d'una planta, i que s'haurien de muntar antenes repetidores. S'hauria de fer un nou pressupost.

Pressupost acceptat, instal·lació feta... els problemes continuen

La connexió a Internet continua sent un problema. El client mira desesperat els pressupostos i veu que el proveïdor a fet fil per randa el que s'hi diu.

Els pressupostos deien què es faria, no l'objectiu a assolir. El proveïdor havia complert en tot el que estava escrit. El client tenia les antenes i els repetidors, però no una connexió fiable.

Posem-hi noms?

  • Els clients som nosaltres.
  • Les antenes i repetidors són els vots.
  • El pressupost és el N9N.
  • El proveïdor és Mas i el seu govern.
  • La connexió Wifi és la independència.

Comentaris