Per a qui són els ous?

Blog
21/3/16
Lluís Turró Cutiller
12.269
0
independencia

Potser no hauríem de tenir tantes manies.

Mireu, l'actual presidenta del Parlament deia, el 2013, que havíem d'exigir la independència, que volia una declaració unilateral perquè "ens ho mereixem". No ha pas canviat res, oi? Tret que llavors també deia que mai no es dedicaria a la política. D'acord, sí, per ella han canviat les coses. Se li ha passat la pressa a la "presi".

Però... per nosaltres no ha canviat res, oi? Bé prou que vam votar el 27S per aconseguir una majoria parlamentaria independentista que declarés la independència, no? Perquè aquest era el motiu de les plebiscitàries, no era pas pactar un referèndum amb l'estat espanyol.

I mira que van arribar tard les plebiscitàries. Havien de ser després del 9N, el març del 2015, si l'estat espanyol no ens deixava decidir. I de decidir, el que es diu decidir, res de res. Això sí, en vam treure una festa de la democràcia, un president imputat i poder retrasar les plebiscitàries.

On era? Ah sí, no hauríem de tenir tantes manies.

Potser ja toca tornar a prendre els carrers. I tornar a exigir. I anar carregats d'ous.

I quan la colla del no-he-fotut-mai-ni-brot, la que porta des del 2013 dient que fa estructures d'estat, ens digui que l'enemic és allà, en terres estrangeres, dir-los ben fort i clar perquè ho entenguin:

"No nois, no us equivoqueu. Els ous són per a vosaltres".

Comentaris