Els correus de notificació canvien la interfície i inclouen noves capacitats

New & Noteworthy
22/12/15
Lluís Turró Cutiller
16.728
0
dossiers

Un dels avantatges d'usar BrightSide Dossiers com eina de col·laboració són les notificacions per correu. Permeten mantenir al dia tothom interessat en un tema. Per exemple, qui ha fet la darrera actualització, què s'ha modificat i en quina fase del procés ens trobem.

Una de les queixes més habituals davant els formularis de temes, ha estat que es requereix una corba d'aprenentatge excessiva per personal extern, es a dir, col·laboradors. Per aquest motiu s'han fet alguns canvis a les notificacions d'activitat per temes i dossiers.

Canvis en les notificacions per correu i la interfície relacionada

  • Els enllaços de les notificacions ja no porten a l'aplicació directament, sinó a una nova interfície més intuïtiva, on s'eliminen les funcionalitats més avançades i s'accentuen les bàsiques.
  • Les pròpies notificacions inclouen més informació per eliminar la necessitat de moure's del correu. Entre d'altres, s'afegeix una cua amb l'històric d'activitat.
  • S'augmenten les mides de les fonts, fent-les sensibles a diferents dispositius.
  • Si la notificació fa esment a documents adjunts al tema, aquests s'adjunten també a la notificació.

Notificacions personalitzades

Tal i com ja es fa amb les pàgines on es mostren dades dels mòduls BrightSide, les llibreries Elephant estenen la separació de dades i format als correus de notificació. El format és editable des de la mateixa aplicació i fàcilment es poden afegir o treure dades.

Conclusió

Estem davant d'un dels canvis més significatius pel que fa a incorporar més usuaris al nostre entorn de col·laboració. BrightSide Dossiers és, com tot el software de la Fundació TiC, gratuït i està inclòs dins el BaaS que distribueix Turro.Org i tots els membres del Foundation Hub.

Comentaris