Comunicació per administradors de dominis Google Apps

Customer Relationship
30/10/15
Lluís Turró Cutiller
14.727
0

Comunicació per administradors de dominis Google Apps

Benvolgut administrador de Google Apps:

Tingues en compte que la notificació següent només és rellevant si processes dades personals i si el processament d'aquesta informació està subjecte a les lleis de protecció de dades de la UE. És probable que s'apliqui en el teu cas si la teva empresa té la seu a la Unió Europea. Si no estàs segur de si el contingut d'aquesta sentència t'afecta, t'aconsellem que consultis a un advocat.

El 6 d'octubre de 2015, el Tribunal de Justícia de la Unió Europea va declarar que la decisió de la Comissió Europea sobre el marc de Port Segur d'EE. UU. i la UE (un dels mecanismes legals que permet transferir dades personals de la UE a empreses d'EE. UU.) no té validesa jurídica, ja que considera que el règim de Port Segur no proporciona un nivell adequat de protecció de les dades personals que provenen de la UE.

Al llarg de 2015, la Comissió Europea i els EE. UU. han estat negociant una revisió del règim de Port Segur per donar resposta a aquests problemes, però no han pogut finalitzar l'acord abans que el Tribunal de Justícia dictés aquesta sentència. Tant la Comissió com els EE. UU. s'han compromès a finalitzar la revisió de l'acord amb la major brevetat possible.

Mentrestant, volem recordar-te que, des de 2012, oferim una alternativa de compliment normatiu per al marc de Port Segur. En concret, oferim una esmena per al processament de dades i les clàusules del contracte model com un mètode addicional (a més del marc de Port Segur) que permet complir els requisits d'adequació i de seguretat de la Directiva de Protecció de Dades de la UE. La Comissió Europea va elaborar les clàusules del contracte model específicament per permetre la transferència de les dades personals des d'Europa.

Molts clients de Google Apps ja han adoptat l'esmena per al processament de dades i les clàusules del contracte model. Si encara no ho has fet, ens agradaria recordar als nostres clients de Google Apps que considerin la possibilitat d'adoptar l'esmena per al processament de dades i les clàusules del contracte model.

Per acollir-se a l'acord

  1. Vés a la consola d'administració clicant sobre la opció Admin des del menú de quadres a la part superior dreta.
  2. Se't demanarà la contrasenya del teu compte.
  3. Escull Perfil de empresa.
  4. Escull Perfil.
  5. En desplegar-se, veuràs Condicions addicionals de seguretat i privacitat.
  6. Revisa i accepta ambdues condicions.

Comentaris