El servei BaaS rep una nova actualització aquest mes de maig

New & Noteworthy
5/5/18
Lluís Turró Cutiller
4.466
0
BaaS

No ha donat temps de provar els avantatges del Java SE 9 que Oracle ja ha llençat la nova Java Standard Edition 10. Això junt amb les noves característiques del servidor d'aplicacions, complint amb l'especificació Servlet 4.0 de la darrera versió Java Enterprise Edition 8. Emocionant tot plegat.

El servei BaaS s'actualitzarà en breu amb aquestes darreres versions. Ja es va preparar aquest Nadal passat, quan s'actualitzaren totes les llibreries del servei, i serà una realitat aquest mes de maig a tots els serveis BaaS.

De quins avantatges es nodrirà el servei?

De tots els avantatges propis de la màquina virtual, destacant potser el Parallel Full Garbage Collector. De les millores en el codi compilat, operacions concurrents i execucions en paral·lel.

Però potser la part més vistosa són les millores en les keystores per a certificats digitals i l'encriptació TLS. Aquestes es propaguen fins el servidor d'aplicacions, permetent allotjar certificats en serveis BaaS compartits. Mai haurà estat tan fàcil tenir un domini segur amb https.

Tinc que fer alguna cosa?

Res. El servei s'actualitzarà un cop hagi passat la fase beta en producció. Els clouds s'actualitzaran i es re-iniciaran en horaris nocturns i en cap de setmana.

Si tens algun dubte respecte l'actualització o els certificats digitals pel teu domini, contacta suport@turro.org.

Comentaris