Funcionament del outsourcing

Quant costa?

Per a temes puntuals, curts en el temps

Cal consultar-ho. Turro.Org és obert a rebre noves idees i incorporar-les a la feina ja existent. De la mateixa manera, és sensible a les necessitats que puguin aparèixer. Parlem-ne.

Per a projectes llargs

La següent taula mostra el cost aplicat a percentatges de dedicació i interès:

Dedicació mensual

Interès

Cost mensual

100%

100%

0.00

50%

100%

0.00

50%

50%

2,800.00

100%

50%

5,600.00

100%

0%

11,200.00

La dedicació serà de 25, 50, 75 o 100 per cent, agafant setmanes senceres. Una dedicació inferior a la setmana sembla poc productiva en projectes llargs. Pel que fa a l'interès, veieu Què es valora?.

Què es valora?

  • La no exclusivitat del que es pretén.
  • La utilitat del resultat.
  • Les millores sobre la feina ja feta.
  • La possibilitat de donar el resultat a la Fundació TiC.

Tinc que endevinar-la a la primera?

El desenvolupament dels mòduls BrightSide i la llibreria Elephant és constant. Sempre s'accepten propostes de millora i noves característiques. Aquestes van a la cua de coses per fer com a Acció de millora i Característica. Normalment no es consideren projectes nous i s'apliquen en l'ordre donat segons la prioritat. En el calendari d'activitat podeu trobar exemples de com funciona aquesta cua. Tot el que veureu és inclòs dins l'estàndard.

Conclusió, no cal endevinar com serà el resultat a la primera. Posant interès i reportant tot el que es va descobrint n'hi ha més que suficient.

Com fem les mesures?

Mesurar l'interès és fàcil si es tracta d'una bona idea, cal incorporar-la. Però s'ha de tenir en compte que el llistat de bones idees a incorporar mai està buit. Assignar una prioritat més alta a la idea pot fer baixar l'interès. Simplement, perquè volem forçar el moment d'inici.

Una manera d'augmentar l'interès és permetre la donació del codi a la Fundació TiC.


© turro.org, 2011-2018

lluis@turro.org
Tel. +34 609323947