Llocs a la Xarxa

Actualment, tota la documentació es concentra en aquestes pàgines. Això és un avantatge per algunes coses però un gran inconvenient per altres.

La separació de responsabilitats es veuran clarament reflectides en els diferents llocs.

L'esforç personal de mantenir el software, independentment dels fons o aportacions dineràries a objectius, es mantindrà en aquestes pàgines. El moviment que generi la Fundació, tan dinerari com en events, així com els resultats obtinguts des de Turro.Org com des de la comunitat, es veuran en la web de la Fundació, convertint-se en el lloc central d'informació.

Hem considerat la documentació com un tema prou important com per mantenir-lo apart i ben cuidat. No es cap secret que la part més fluixa dels projectes de codi font obert es la documentació. Per això esperem rebre esforços de tercers alhora de confeccionar tutorials (texte, imatge i videos) i bones pràctiques. El resultat d'aquest esforç es publicarà com a document a la web de la Fundació, esmentant a cadascun dels autors.

Gràcies a totes les persones que estan mostrant el seu interès en participar. Entre tots ho farem gran.


http://www.fundaciotic.org

Lloc de la Fundació. Documentació pública, estats legals. Publicació dels objectius a concurs públic, pressupost inclòs.

http://www.turro.org

Manteniment del software. Esdeveniments relacionats amb el desenvolupament.

http://wiki.fundaciotic.org

Manteniment de la documentació. Registre públic, moderat.

Versió per impresora
Català10/07/12 11:01Lluís Turró Cutiller
Català21/10/12 13:59Lluís Turró Cutiller
Català08/09/13 11:03Lluís Turró Cutiller