Sign-In

Entrar en una plataforma BrightSide on sigueu usuaris registrats es fa seguint l'adreça http://domini/user, com a configuració per defecte. Els propietaris del domini podrien canviar la manera d'accedir-hi segons les seves necessitats.

Estic registrat, però no sé o he oblidat el password

Si sap el email podrà entrar a la plataforma sense problemes. A la part dreta de la pantalla d'entrada veurà una columna on hi han instruccions per quan s'ha perdut el password. Introdueixi el email que utilitza amb el propietari de la plataforma i el captcha (símbols gràfics distorsionats). Premi el botó Envia'l.

La plataforma li enviarà un email amb un enllaç vàlid per dos dies i/o un ús. L'enllaç el portarà a la mateixa plana de login, però ja autenticat. Un cop aquí, premi el botó Perfil per modificar el password. Els password son emmagatzemats amb algorismes RSA i de manera completament segura.

Ara ja pot continuar entrant a la plataforma o sortir. Usant el seu email i el nou password introduït ja podrà entrar sempre que vulgui.

Entrant amb Persona

BrightSide suporta SSO via Persona. Persona és un Single Sign On desenvolupat per Mozilla. Pot trobar informació de Persona aquí.

Versió per impresora
Català24/09/13 12:45Lluís Turró Cutiller
Català02/12/13 10:19Sergi Turró van Dijk
Català18/12/13 12:48Lluís Turró Cutiller