Modules working within BrightSide Application Framework can use the out-of-the-box well-featured, matured libraries included:

  • BrightSide Contacts
  • BrightSide Attachments + Working Directory
  • BrightSide Dossiers
  • BrightSide Publications
  • BrightSide CRM
  • BrightSide Financials
  • BrightSide ERP

Due BrightSide Application Framework builds upon the Elephant libraries, working entities are easily published through the web. No HTML experience required, not even for programmers.

BrightSide Application Framework uses ZK and is a Case Study.

BrightSide DEMO Site

Download source code in Downloads . See source code documentation in Javadoc .

Read about Turro.Org as Foundation in Foundation .

El mòdul de publicacions afegeix interfícies per a bloggers

New & Noteworthy
Apr 13, 2017
Lluís Turró Cutiller
184
0

El mòdul de Publicacions ha estat des de l'inici, la newsletter de BrightSide. Començà sent intern i personalitzable, per acabar afegint les funcions bàsiques d'una pàgina de News.

Bloggers? Que no hi havia ja editors?

Per editar una publicació dins l'entorn BrightSide, cal abans saber com funciona BrightSide. Encara que sigui per sobre.

Les noves interfícies per a bloggers rebaixen la corba d'aprenentatge al mínim. Un cop l'usuari s'autentica, des de la mateixa web, veu la opció Els meus blogs i, per a cadascun dels blogs, el botó Editar. Fins i tot un botó per crear una nova publicació.

En cinc minuts, un usuari casual, pot estar escrivint una nova entrada. Sense haver rebut cap formació.

Més informació de Publicacions aquí.

L'editor

L'editor està basat en la sintaxis wiki de Elephant.

Podeu trobar una explicació de la creació de l'editor aquí i documentacio aquí.

Projectes revisitat, el dossier com a gestor de projecte

New & Noteworthy
Jan 22, 2017
Lluís Turró Cutiller
246
0

La nova versió de BrightSide Dossiers porta el nou tipus de dossier: Projecte. Junt amb el nou tipus, els usuaris podran veure en l'apartat Dossiers del menú web, Els meus Projectes. El nou visor es composa de dos navegadors principals, categories i fases.


Novetats per a projectes

Quan s'indica que un dossier és un projecte, la fitxa de dossier canvia per mostrar les noves característiques de projecte. Apart d'un conjunt de camps, la més important és la fase de projecte. Aquesta substitueix l'estat del dossier en la barra d'eines i defineix un conjunt d'accions possibles en el visor web. Per exemple, mentre un projecte és una Idea o està a la Incubadora, els usuaris registrats poden demanar participar-hi. La forma de participació la aprèn d'altres participacions a projectes. En la fase de Concurs, els usuaris ofertants podran pujar ofertes directament al projecte.

Pel que fa a les participacions a projecte, els usuaris poden fer-ho usant els estàndard Beneficiari, Ofertant o Coordinador. Els projectes també tenen la figura del Dinamitzador.

Pel que fa a les ofertes, són temes tipus Proposta usant la agrupació Oferta.

Els projectes poden configurar fàcilment les fitxes d'obertura i tancament per formar part del propi projecte, i no com document adjunt. Cadascuna de les fitxes pot tenir tants apartats com necessiti.

Novetats per a dossiers

Els dossiers en general es beneficien de les noves característiques de projectes. Per exemple, les agrupacions de temes són també vàlides per a dossiers. I les participacions d'usuaris amb discriminadors.

La configuració de descriptors per a crear fitxes de dossier són també una nova característica que els projectes porten al mòdul.

Conclusió

BrightSide Dossiers dóna un nou pas per aconseguir que la documentació de projectes estigui dins un mateix entorn, configurable, escalable i sota el control de l'usuari final.

La meva activitat, persones implicades i comportament general, el visor Elephant de BS Dossiers

New & Noteworthy
May 8, 2016
Lluís Turró Cutiller
588
0


Elephant introdueix el nou visor d'activitat per a dossiers.

Característiques del visor d'activitat

  • El visor mostra l'activitat de l'usuari, no la del conjunt del sistema. Cada visitant veurà informació relativa als seus temes, incloent persones implicades.
  • Les gràfiques tenen enllaços actius que porten directament a la base de coneixement i permeten veure el detall de l'activitat.
  • Es mostren dades numèriques de participants, separades pel tipus de participació.

Dades segures, sensibles a qui les veu

BrightSide Dossiers, el mòdul que controla les dades de fons, manté en tot moment les dades mostrades dins els nivells de seguretat adequats a l'usuari. Es mostra allò que l'usuari pot veure, tant de temes com de persones amb les que ha mantingut alguna relació de feina.

Es manté també el nivell de permisos pel que fa a facilitar l'accés al nucli de l'aplicació.

Nova característica estàndard, out-of-the-box

La funcionalitat proporcionada pel visor d'activitat és una característica dels nous BaaS. Els usuaris de BaaS donaran la mateixa funcionalitat als seus clients, proveïdors i col·laboradors.Source code and Demo site downloads

See some video tutorials in the documentation pages.